Chcete levnější dopravu? Nakupte za 1 000 ,- a máte dopravu zdarma.

Blog

Hodnocení obchodu Amani BBM - 11.7.2021

Zákazníci jsou u nás spokojení a nebojíme se říct, že nás mají rádi, o tom se můžete přesvědčit v sekci Hodnocení obchodu. Recenze nejsou editovány a ani žádným způsobem cenzurovány. Vaše hodnocení bereme jako zpětnou vazbu pro zlepšení přístupu k našim zákazníkům.  

Hodnocení obchodu je jedním z klíčových faktorů, který rozhoduje při koupi. Seznamte se s názory a hodnocením našich zákazníků a přesvědčte se o kvalitách našeho licenčního dětského oblečení, obuvi a doplňků. Na našem fashion e-shopu naleznete výběr těch nejlepších kousků a značek, které jsou ověřeny stovkami zákazníků. Kromě samotného fashion sortimentu zákazníci oceňují i naše služby, kam patří například rychlé dodání, doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč nebo dárek ke každé objednávce nad 1 000 Kč. Díky spokojenosti zákazníků se pyšníme prestižním certifikátem Ověřeno zákazníky.

Můžete nám plně důvěřovat.

 

Transparentnost obchodu Amani.cz - 4.7.2019

V našem obchodě Amani BBM s.r.o. pracují konkrétní lidé se kterými můžete komunikovat prostřednictvím facebooku, emailu, nebo po telefonu. V hlavičce stránek www.amani.cz naleznete telefonický kontakt, který je vám vždy k dispozici.

Na webu amani.cz naleznete rovněž viditelně označeno, kdo je provozovatelem. Není to nikdo jiný než my osobně team Amani, eshop je plně v našem vlastnictví. Neschováváme se za anonymitu internetu.

 

Dětské oblečení, produkty – 28.6.2019

U našich produktů se vám snažíme nabídnout maximum informací. U Produktů naleznete v popisu složení materiálů, barev, v případech sporných velikostí zboží rovnou měříme. Naměřené míry tak naleznete v popisu. V případě použití produktových fotografií se jedná o naše fotografie bez foto znaku, abychom vám mohli co nejblíže přiblížit zboží před nákupem.

 

Přístup Amani.cz – 15.6.2019

Vždy bylo, je a bude pro nás prioritou mít s každým zákazníkem osobnější vztah a k obchodu přistupovat s poctivě. Jelikož věříme, že i v dnešní době můžeme založit prodej dětského oblečení na základech poctivého, slušného a vstřícného chování. Nevěříte? Přesvědčte se na FB v naší skupině.

 

Mikina chlupatka TLAPKOVÁ PATROLA fialová – 6.6.2019

Mikina do chladnějších dní zahřeje vaše nejmenší. S pestrým potiskem Tlapkové patroly vykouzlí úsměv na tváři nejednomu dítěti a vám ušetří starosti s tím, aby mu nebyla zima. Mikina má stojatý límeček, který zabrání nepříjemnému ofouknutí, a po stranách boční kapsy na malé drobnosti.

 

Amani.cz - 1.6.2019 

Nezáleží na tom, co píšou v módních časopisech. Záleží na vás. Náš obchod si zakládá na kvalitním zahraničním zboží, bezproblémové komunikaci a vstřícnosti. Veškeré produkty, které u nás zakoupíte, jsou licencované. Věříme, že každá osobnost dokáže vyjádřit své pravé já. Ukázat světu podstatu sebe sama. Podle nás by měl každý mít šanci nakupovat tam, kde se bude cítit jako doma a kde bude mít možnost rozhodnout se podle svého nejlepšího mínění.